Ilyenek vannak (2006)

01. Matróz
02. Aladdin
03. Utazás
04. Konvergens
05. Oly jó
06. Bolyongás
07. Megmérgeztél
08. Ladilom
09. Egerbe
10. Űzött vad

Az album letöltése

Közreműködött:
Polák Péter – gitár, ének
Győri Gábor – gitár, vokál
Szatmári Gergely – basszusgitár, vokál
Sándor Dániel – dob, vokál
Kökényesi Ági – ének
Szajcz Judit – ének

Szati írta:

A hanganyag egy mérföldkő nemcsak az én, hanem a zenekar életében is. A legelső teljesen profi körülmények között felvett albumunk, aminek az elkészítése az egész zenekar számára hatalmas élmény volt (Danin kívül mindannyian először voltunk profi stúdióban). Személy szerint nem csak ezért tartom nagyon fontosnak az albumot. 5 régi, és 5, már az új felállással írt szám van rajta. Az eddigi albumokon nem én basszusgitároztam, amikor dícsértek minket, mindig olyan érzésem volt, mintha Ádám és Nabil tollával ékeskednék, hiszen az ő munkájuk hallatszik a korábbi felvételeken. Hatalmas kihívást jelentett az új dalok basszustémáinak a kitalálása, és a régiek átírása úgy, hogy tiszteletben tudjam tartani Ádám ötleteit (ezzel a zenekar egy lezárt szakaszát, amiben én még nem voltam jelen), ugyanakkor már az én kezem nyomát  viseljék a korábban megírt számok is.
Nem tudok kiemelni a 10 számból egyet sem, amit kevésbé vagy jobban szeretnék. Mindegyik számban találok valamit ami nem tetszik, és mindegyikben van valami ami miatt szívesen hallgatom, és játszom is a számot.
Az album mind a 10 nótáját mai napig játszuk koncerteken. Ebből a szempontból is első az album, ilyen hangzóanyag még nem vot a Jurij életében.
Hallgassátok akkora szeretettel, mint amekkora lelkesedéssel mi elkészítettük annak idején.